Wat wij doen | Coaching en begeleiding

 

Coaching en begeleiding

Door de huidige economische ontwikkelingen zijn we genoodzaakt om goede keuzes te maken. Binnen (top)sport en het bedrijfsleven is het cruciaal dat deze keuzes een hoog rendement opleveren. Om dit te realiseren is het van groot belang dat je weet met wie je werkt en wat je wilt bereiken. New World Sports observeert, analyseert, realiseert, stuurt processen, scherpt doelstellingen aan en haalt het maximale uit de mens. De begeleiding van dit traject zal mogelijk samen met de partners plaats vinden.


1. Coaching & begeleiding
NWS (New World Sports) heeft aangetoond topprestaties al 10 jaar lang te kunnen reproduceren (zie overzicht resultaten). Een grote variatie aan topsporters (teams/ individuen) zijn gecoacht waarbij er elke keer veel progressie is gemaakt in het proces naar beter. Een goed proces levert een goed resultaat! NWS is elke keer bezig om een hoogwaardig fundament neer te zetten de talenten te kennen en vervolgens worden deze geborgd. Daarna zal d.m.v. een visionair plan, stapsgewijs gewerkt worden om leading te worden/ zijn. Helderheid, kwaliteit, leading zijn en rust in de campagne zijn belangrijke pijlers om gefundeerd sterk te worden.

2. Personal coaching
Het verschil wordt gemaakt door de persoonlijke aandacht en te begrijpen wat elk persoon nodig heeft om te groeien. Elk persoon is uniek en heeft zijn eigen talenten. Deze talenten zullen altijd ingezet worden. Persoonlijke ontwikkeling kan plaats vinden op verschillende vlakken maar een ding is essentieel bij New World Sports en dat is dat bij sporters de mens en de sporter zich gezamenlijk zullen moeten ontwikkelen. Hierdoor ontstaat balans, hierdoor ontstaat rust en de gevraagde progressie.

3. Bedrijfslezingen
Op vele vlakken draagt New World Sports zijn steentje bij en gebruikt zijn kennis op allerlei gebieden om bedrijven, gemeenten en andere organisaties te ondersteunen en te laten groeien. De presentatie zal altijd op maat zijn en afhankelijk zijn van wat de vraag is. Naderhand zal altijd de presentatie digitaal worden geleverd aan de klant om het naderhand weer terug te kunnen lezen en te borgen binnen de organisatie. Organisaties als Rijkswaterstaat, Gemeente 'de drie meren”, Organisatie bureau Buog, KNKB, Brabantse concour dagen, Innovatiecentrum Eindhoven, Caterpillar Nederland b.v., Hanzehoge school Groningen etc. etc. hebben inmiddels gebruik gemaakt van de diensten van NWS.
 
 

Huidig Project

 
Olympische Spelen - Rio de Janeiro 2016
Coach Pieter Jan Postma in de Finn klasse
 

Voorgaand Project

 
Olympische Spelen - London 2012
Coach Lisa Westerhof en Lobke Berkhout. tweepersoons zwaardboot dames / 470 klasse
   

Agenda

   
   
   
 

Anderen over New World Sports

Jaap Zielhuis

"Waar veel coaches -leunen op eigen ervaring- en al snel verhalen uit de oude doos gaan vertellen is Jacco altijd uit op nieuwe inzichten op de zeil-sport."

learn more
Marcelien de Koning

"Hij weet een omgeving te creeren waarbij het team maximaal kan presteren."

learn more
Henk Gemser

"Jacco is een nationaal en internationaal gekwalficeerd coach, die alom zo erkend en gerespecteerd wordt."

learn more